Preguntes freqüents

F.A.Q

¿Quina és la diferència entre el làser i la fotodepilació?

El terme "fotodepilació" abasta tant la depilació per làser com la depilació per llum polsada: tots dos mètodes depilen a través de la llum que emeten (foto = llum). La majoria de centres que es publiciten amb el terme "fotodepilació", tenen simplement aparells de llum polsada, més barats i molt menys eficaços. Però compte: no deixis que et confonguin! Està demostrat que el làser Alejandrita és el mètode més eficaç per aconseguir una depilació permanent, capaç d'actuar sobre tots els fototipus de pell. Les seves característiques físiques fan que els resultats siguin visibles des de la primera sessió, que la pell estigui més temps depilada i que el nombre de sessions disminueixi considerablement, reduint el preu final d'un tractament complet. La llum polsada, però, emet una llum mixta amb diferents longituds d'ona que es desplacen en diferents direccions controlades per filtres. Per tant, proporciona menor precisió i eficàcia, fent necessari un nombre major de sessions per un resultat òptim. Per això, augmenta el cost final del tractament complet.

Per què hi han centres tan barats?

Si compares preus, tingues en compte que els centres funcionen amb llum polsada poden oferir preus mes baixos per que els equips son mes barats i els tractaments menys eficaços. A més, és important considerar el preu final del tractament complert. Sense cap dubte, el làser Alejandrita redueix el número de sessions i augmenta el temps transcorrit entre cada sessió. Per això resulta mes còmode, mes econòmic i eficaç que la llum polsada.

Per què necessito la primera consulta gratuïta?

La primera consulta és una bona opció si tens qualsevol dubte que prefereixes que et resolguem personalment. A més en el test, aplicarem el làser en una petita zona del teu cos per assegurar-nos de quina és la millor potència per a la teva pell. També és útil perquè comprovis tu mateixa l'eficàcia del làser i conèixer com treballem abans de pendre una decisió.

Què tinc que fer abans de les sessions?

Deixa d’utilitzar altres mètodes de depilació que treguin el pèl d’arrel. Com a mínim 3 setmanes abans de venir. D’aquesta manera s´aconsegueix la mida del pèl perfecte perquè el làser arribi amb força al fol•licle. No bronzegis la teva pell. No pots prendre el sol, ni prendre raigs UVA, ni utilizar auto bronzejats com cremes, tovalloletes o maquillatge en la zona a tractar. Porta la teva pell neta, es millor que no tingui cap tipus de crema; si ho fas, comenta-li al nostre personal perquè te la retirin amb una tovalloleta. Consulta els teus dubtes. Si creus que tenim que saber alguna cosa sobre la teva pell, excplica’ns-ho abans de començar el tractament, el dia de la teva primera visita, en la que realitzarem un petit test.

Què he de fer després de la sessió?

Evita l’exposició solar en la zona tractada. Depenent de quins siguin els teus plans, t’aconsellem precaucions en cada cas. Hidrata la zona depilada. Alguns pacients noten l’àrea tractada una mica seca. La hidratació de la pell es bona i afavoreix la recuperació de la possible vermelló de la pell, causada pel làser. Durant la resta del dia de la teva sessió, evita els exercicis físics excessius, piscines, saunes i qualsevol activitat que et produeixi un acalorament excessiu.

Em farà mal?

Alguns pacients, i depenent de les zones, troben el tractament una mica molest, però la sensació desapareix ràpidament. La molèstia es descriu com una acumulació de calor en la zona, o una pessigada o petits copets. Disposem de diferents tipus de refrigeració de la pell durant el tractament per minimitzar molèsties, protegir més l’epidermis i aconseguir la màxima sensació de confort possible.

Quantes sessions necessito?

El número de sessions varia segons les característiques físiques de la persona –tipus i color de pell, tipus i color de pèl, edat, gènere, trastorns homonals- i la zona a tractar. La mitjana oscil•la entre 4 i 8 sessions. En general, les dones necessiten menys sessions que els homes.

Amb quina freqüència tinc que realitzar les sessions?

Per a cada zona corporal, les sessions es tenen que realitzar amb un interval d’unes 7 setmanes com a mínim, que és el temps que triga el pèl a tornar a créixer. Per a la zona facial, a causa de l´alt nivell hormonal, l’interval es de 4 setmanes. Segons augmenta el número de sessions el pèl neix amb menys quantitat i més fi, i com es va afeblint, també sol trigar mes setmanes a tornar a créixer.

Té efectes secundaris?

Es un tractament segur i gairebé no existeixen efectes secundaris. Immediatament després de la sessió làser, l’àrea tractada pot posar-se una mica vermella. Això és una irritació normal anomenada “eritema”, a Total Laser fem servir un gel d’aloe vera per refrescar la zona. També pot aparèixer el que diem “edema periofolicular”, l’aspecte exterior es com una picada de mosquit molt petita –que ni pica ni fa mal- ; això passa quan eliminem el plasma del vas sanguini y aquest fa buit. L’edema pot durar unes hores, però el normal és que desaparegui en poca estona.

Funciona bé el tractament a l'esquena i tors?

Tant l'esquena com el tors són zones amb un alt nivell hormonal, especialment la part superior de l'esquena; per tant, el creixement del pèl és constant i continu des dels 20 anys fins a ben entrada l'edat madura. Una vegada acabat el tractament, si es desitja tenir la zona totalment lliure de pèl, és molt probable que l'home requereixi una sessió de manteniment anual (preferiblement abans de començar la temporada d'estiu, ja que la pell té un nivell menor de melanina i la potència del làser pot ser major).
Consulta´ns

Hem elaborat per a tu un llistat de Preguntes Freqüents, però si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Pots trucar al 93.323.99.75 o escriure´ns un mail mitjançant el següent formulari:

Política de privacitat Estic d'acord amb la política de privacitatEstic d'acord amb la política de privacitat

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge