933 239 975
Icona telèfon
No coneixes TOTAL LÀSER? Sol·licita ara el teu TEST GRATUÏT de depilació làser
web:
O si ho prefereixes
et truquem
nosaltres
Introdueix el teu número i punxa aquí

LLUEIX-TE TOT L'ANY!

TOTAL LASER posa a la teva disposició les últimes tècniques del mercat tant en depilació làser com en tractaments reductors.

Confia en els nostres professionals amb anys d'experiència que t'ajudaran a aconseguir un cos més atractiu al millor preu.

Som experts en depilació làser: més de 6.000 tractaments realitzats cada any són la millor garantia. Per a la teva tranquil·litat NO HEM PUJAT L'IVA.

NOVA TECNOLOGIA IPL

La tecnologia de Llum Polsada Intensa (IPL) actua sobre les cèl·lules danyades i estimula el creixement de les sanes.

D'aquesta manera, es poden obtenir tots aquests resultats:

• redueix progesivamente les taques
• recupera lluminositat i fermesa a la pell, en augmentar l'oxigenació i la hidratació
• redueix les arrugues i recupera l'oval facial perquè reafirma la pell a nivell de fibres musculars.

Promocions


20% 1ª SESSIó DE DEPILACIó

Per animar-te a conèixer-nos, t'oferim aquest descompte en la primera sessió de qualsevol tractament. Fins i tot PACKS!

10% SI PORTES UN AMIC

Per cada amic que vingui de la teva part, us obsequim als dos amb un 10% de descompte en la vostra sessió. Oferta acumulable.
20% carnet jove Barcelona

20% carnet jove

Si presentes el teu Carnet Jove en el moment del pagament, gaudeix d'un 20% de descompte en Depilació i 10% en Tractaments Facials i Corporals.
Packs Barcelona

Packs

Els packs de TOTAL LASER estan pensats perquè estalviïs combinant tractaments. Si vols descobrir-los, punxa a la pàgina PREUS.

Notícies blog total


Tratamientos de efecto flash para el día de tu boda

Todas las mujeres que se casan quieren estar radiantes el día de su boda, por eso contar con el asesoramiento, tratamiento y supervisión de un centro de estética profesional es tan importante. Con los  tratamientos de efecto flash conseguirás tener un aspecto perfecto, razón por la que cada vez son más novias las que eligen algunos de los tratamientos que te vamos a comentar en este artículo.

Razones por las que los hombres se depilan la zona genital

Que hoy en día hay más hombres que se depilan la zona genital es un hecho. Los centros especializados en depilación láser masculina han experimentado un notable crecimiento, pero... ¿por qué? En este artículo te vamos a contar algunas de las razones de por qué lo hacen.

Frutas contra la celulitis

La celulitis es una de las preocupaciones estéticas de muchas personas, especialmente mujeres. Gracias a los estupendos resultados que se consiguen con los tratamientos realizados en centros especializados en tratamientos anticelulitis Barcelona, cada vez hay más mujeres con menos celulitis.

Microdermoabrasión para combatir el acné

El acné es una de las afecciones de la piel que más suelen preocupar tanto a chicos como a chicas y, aunque hay un gran número de productos en el mercado para luchar contra este problema, la microdermoabrasión en Barcelona se ha posicionado como una de las mejores alternativas contra el acné.