933 239 975
Icona telèfon
No coneixes TOTAL LÀSER? Sol·licita ara el teu TEST GRATUÏT de depilació làser
web:
O si ho prefereixes
et truquem
nosaltres
Introdueix el teu número i punxa aquí

LLUEIX-TE TOT L'ANY!

TOTAL LASER posa a la teva disposició les últimes tècniques del mercat tant en depilació làser com en tractaments reductors.

Confia en els nostres professionals amb anys d'experiència que t'ajudaran a aconseguir un cos més atractiu al millor preu.

Som experts en depilació làser: més de 6.000 tractaments realitzats cada any són la millor garantia. Per a la teva tranquil·litat NO HEM PUJAT L'IVA.

NOVA TECNOLOGIA IPL

La tecnologia de Llum Polsada Intensa (IPL) actua sobre les cèl·lules danyades i estimula el creixement de les sanes.

D'aquesta manera, es poden obtenir tots aquests resultats:

• redueix progesivamente les taques
• recupera lluminositat i fermesa a la pell, en augmentar l'oxigenació i la hidratació
• redueix les arrugues i recupera l'oval facial perquè reafirma la pell a nivell de fibres musculars.

Promocions


20%  1ª sessió de depilació Barcelona

20% 1ª SESSIó DE DEPILACIó

Per animar-te a conèixer-nos, t'oferim aquest descompte en la primera sessió de qualsevol tractament. Fins i tot PACKS!
10% si portes un amic Barcelona

10% SI PORTES UN AMIC

Per cada amic que vingui de la teva part, us obsequim als dos amb un 10% de descompte en la vostra sessió. Oferta acumulable.
20% carnet jove Barcelona

20% carnet jove

Si presentes el teu Carnet Jove en el moment del pagament, gaudeix d'un 20% de descompte en Depilació i 10% en Tractaments Facials i Corporals.
Packs Barcelona

Packs

Els packs de TOTAL LASER estan pensats perquè estalviïs combinant tractaments. Si vols descobrir-los, punxa a la pàgina PREUS.

Notícies blog total


Lo que debes saber sobre el rejuvenecimiento facial

Los tratamientos de rejuvenecimiento facial Barcelona son cada vez más demandados, sobre todo por el éxito que tienen, aunque sabemos que mucha gente no tiene suficiente información sobre este tipo de tratamientos. Por ello, vamos a proporcionarte información que te resultará útil para saber más sobre el rejuvenecimiento facial.

El hombre y el oso... cuanto más lejos mejor

Los tiempos en los que el hombre reivindicaba su masculinidad enseñando el pelo del pecho han quedado muy atrás y esa reivindicación es, además de anticuada, poco estética. Hoy los hombres se cuidan cada vez más y cada vez son más los que quieren información sobre depilación láser en Barcelona.

Los riesgos de la depilación con cera

La depilación con cera es una de las técnicas más utilizadas ,aunque no todas las personas que lo hacen saben cómo hacerlo correctamente y se enfrentan a los riesgos que tiene. Esta es una de las razones por las cuales la depilación láser en Barcelona se ha posicionado como una de las principales alternativas para decir adiós al vello no deseado en prácticamente cualquier parte del cuerpo y con total garantía.

Cuidados de la piel tras un tratamiento despigmentante

Someterse a un tratamiento despigmentante en Barcelona es muy seguro y efectivo. Aun así, no hay que olvidarse de proporcionar los mejores cuidados a la piel, algo de lo que os vamos a hablar en este artículo.