Garantia

COMPROMÍS

A Total Laser complim rigorosament amb la normativa que regula el sector. Els nostres equips de làser d’Alejandrita son subministrats des de EE.UU. per Candela, un prestigiós  fabricant del sector mèdic estètic. Oferim el millor servei amb un control TOTAL del nostre personal, dels nostres equips i als nostres clients:

FACILITAT

En Total Laser no volem que et sentis lligat a nosaltres, per això només has de pagar per les sessions realitzades. No has de pagar grans sumes per avançat a canvi de sessions il•limitades. ¡No mereix la pena! Vine amb nosaltres, paga només el servei realitzat i veuràs com surts guanyant.

SEGURETAT

Tot el material que entri en contacte amb el client és destruït o desinfectat entre un client i un altre. Tots els equips segueixen un minuciós manteniment i exàmens amb regularitat.

SATISFACCIÓ

Si en els 15 dies següents de realitzar la teva sessió trobes algún pèl o alguna zona amb la qual no estàs satisfet, t’ho repassarem TOTALment gratis. Ens preocupa la teva TOTAL satisfacció.

PROFESSIONALITAT

El nostre personal ha sigut exclusivament format per realitzar els tractaments amb TOTAL garantia i seguretat. Estem a la teva TOTAL disposició quan se’t presenti qualsevol dubte o necessitis consell sobre els nostres tractaments.

AVÍS LEGAL 

L'efectivitat de les tecnologies que fem servir en Total Laser estan comprovades tant per als tractaments de depilació làser com els tractaments de bellesa, però els resultats poden variar segons cada persona. Això pot deure's a diferents factors com a hormonals, tipus de pell, edat, patologies, freqüència i assistència a les cites programades així com el seguiment d'hàbits d'exercici i alimentació saludable.”

Garantía
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge