Radiofreqüència

La radiofreqüència facial Accent és un tractament no invasiu que combatla flacciditat de la pell estimulant el propi col·lagen.

RESULTATS


Els resultats són visibles després de la primera sessió, i seran mes notables de forma gradual quan s'hagi produït el nou col·làgen, emplenant així les arrugues i tibant la pell.
Els resultats obtinguts amb radiofreqüència Accent poden durar fins i tot anys, depenent de diversos factors com l'edat i de certs hàbits en el nostre estil de vida.


COM ACTUA


La radiofreqüència Accent fa rotar les molècules d'aigua per produir calor. Per la seva forta potència d'emissió aconsegueix arribar a escalfar la hipodermis, que és la capa de la pell on es troben el sistema vascular i els fibroblasts (encarregats de produir el col·lagen i l'elastina).
L'efecte tèrmic augmenta la circulació sanguínia i estimula la nova producció de col·làgen i elastina. Gràcies als seus dos capçals, Unipolar i Bipolar, aconseguim tractar tant els problemes en les capes mes superficials de la pell com les mes profundes.


PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA


La sessió de radiofreqüència facial inclou: neteja del rostre, aplicació de radiofreqüència Accent Ànima Làser (30-45 minuts), aplicació de mascareta descongestiva i crema final. La durada total ronda els 60 minuts. El tractament ha de fer amb un interval mínim de 6 setmanes. 
Sol·liciti informació personal sobre el seu cas.

RADIOFREQÜÈNCIA ACCENT
1 sessió
5 sessions
Reafirmant facial (60 minuts)
99€
449€
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge