933 239 975
Icona telèfon

Radiofreqüència

La radiofreqüència facial Accent és un tractament no invasiu que combatla flacciditat de la pell estimulant el propi col·lagen.

RESULTATS


Els resultats són visibles després de la primera sessió, i seran mes notables de forma gradual quan s'hagi produït el nou col·làgen, emplenant així les arrugues i tibant la pell.
Els resultats obtinguts amb radiofreqüència Accent poden durar fins i tot anys, depenent de diversos factors com l'edat i de certs hàbits en el nostre estil de vida.


COM ACTUA


La radiofreqüència Accent fa rotar les molècules d'aigua per produir calor. Per la seva forta potència d'emissió aconsegueix arribar a escalfar la hipodermis, que és la capa de la pell on es troben el sistema vascular i els fibroblasts (encarregats de produir el col·lagen i l'elastina).
L'efecte tèrmic augmenta la circulació sanguínia i estimula la nova producció de col·làgen i elastina. Gràcies als seus dos capçals, Unipolar i Bipolar, aconseguim tractar tant els problemes en les capes mes superficials de la pell com les mes profundes.


PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA


La sessió de radiofreqüència facial inclou: neteja del rostre, aplicació de radiofreqüència Accent Ànima Làser (30-45 minuts), aplicació de mascareta descongestiva i crema final. La durada total ronda els 60 minuts. El tractament ha de fer amb un interval mínim de 6 setmanes. 
Sol·liciti informació personal sobre el seu cas.

RADIOFREQÜÈNCIA ACCENT
1 sessió
6 sessions
Reafirmant facial (60 minuts)
99€
499€