Fotorejoveniment

APLICACIONS

És un tractament reparador i regenerador del roste que atenua les arrugues, combat la flacciditat i torna a la cara el seu aspecte ters, jove i lluminós.

RESULTATS

Millora la circulació sanguínia del rostre i combat línies d'expressió característiques de l'edat a més de reduir arrugues. L'estimulació del col·làgen augmenta la fermesa i el to muscular de la pell donant un aspecte més jove, al mateix temps que recupera la lluminositat. Finalment, s'aconsegueix una hidratació en profunditat de les capes dèrmiques que de manera manual no seria possible.

COM ACTUA EL FOTOREJOVENIMENT

Es comença amb una exfoliació mecànica en profunditat amb diversos capçals, fent especial recalcament en arrugues, regenerant les cèl·lules. Després, l'aplicació d'ultrasons produeix unes vibracions d'alta freqüència i un augment de temperatura, la qual cosa estimula el col·lagen, liqua els greixos i permet la penetració profunda de productes hidrosolubles com a vitamines, hidratants o antioxidants.

PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA

La sessió inclou: neteja manual del rostre, dermoabrasió amb diferents capçals, aplicació d'ultrasons amb gel conductor en zones específiques, penetració de ampolleta, mascareta i crema final. La durada oscil·la entre els 50 i 60 minuts.

IPL
1 sessió
3 sessions
Foto Rejoveneixement
99€
249€
Despigmentant
99€
249€
IPL + Dermoabrassió
139€
-
Foto acne
99€
249€
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge