despigmentant

APLICACIONS

És un tractament despigmentant que tracta els danys visibles a l'epidermis reduint o il·luminant les taques cutànies, lesions vasculars benignes i galtes enrogides per vasodilatació venosa. També prevé l'envelliment i rejoveneix la pell.

RESULTATS

El tractament de Llum Polsada Intensa actua sobre les cèl·lules danyades i estimula el creixement de les sanes, elimina i / o redueix progessivament les taques a la vegada que recupera lluminositat i finor a la pell, augmenta el consum d'oxigen de la pell i la hidratació , recupera l'oval facial i reafirma la pell a nivell de fibres musculars, inhibeix la síntesi de melanina multiplicant la unitat de to i la lluminositat.

COM ACTÚA FOTODESPIGMENTANT

S'augmenta la síntesi de col·lagen, elastina, àcid hialurònic i ceramides naturals de la pell. Es combaten i / o eliminen les taques d'edat, sol, medicaments, i dany post acne, així com lesions vasculars benignes i galtes enrogides per vasodilatació venosa. Promou la renovació de la pell aportant claredat, protecció, la revitalitza i torna la fermesa als teixits sotmesos al procés d'envelliment.

PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA

La sessió inclou: neteja manual de la cara, aplicació de ILP, aplicació de mascareta descongestiva i crema final. La durada roda els 75 minuts. El tractament pot fer-se cada tres setmanes i el nombre de sessions dependrà del tipus de taca. Sol·liciti informació personal sobre el seu cas.

* Es recomana realitzar una demorabrasión una setmana abans de començar el tractament per netejar i hidratar al màxim la pell.

IPL
1 sessió
3 sessions
Foto Rejoveneixement
99€
249€
Despigmentant
99€
249€
IPL + Dermoabrassió
139€
-
Foto acne
99€
249€
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge