Mascara llum LED

APLICACIONS

És un tractament indolor els beneficis del qual més coneguts són estimular la producció de col·làgen, reduir l'acne i mitigar la inflamació i congestió de la pell.La utilització de productes exclusius de Matriskin, multiplica l'eficiència del tractaments LED.

COM ACTUA

Les màscares de llum LED (díodes emissors de llum de baixa intensitat) emet energia en forma de llum a diferents longituds d'ona que és absorbida per diferents molècules, estimulant els teixits. A diferència de la llum premuda o IPL, el tractament LED és visible i no produeix ni dolor ni se sent calor. En funció del color de la llum utilitzada els seus usos són molt variats.

RESULTATS

Cada color led té diferents longituds d'ona amb diferents resultats:
Estimula i millora la circulació. Incrementa la producció de col·làgen. L'efecte és generar noves fibres de col·làgen, mitjançant activació dels fibroblasts. Pel que es tonificai es corregeixen arrugues fines.
Calmant, antisèptic I antiinflamatori. Accelera la cicatrització, especialment indicat en casos d'acne perquè activa els fotosensibilitzadors que col·laboren en la destrucció del bacteri.
Augmenta l’ oxigenació del teixit cutani, provocant un canvi en l'aspecte general del teixit i corregint taques.
Netaja i rejoveneix.

PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA.

La sessió inclou: neteja manual del rostre, aplicació de mascareta Matriskin del color corresponent al led i exposició al led. Es repeteix el procés un total de tres vegades per sessió. Retirada del producte, aplicació massatge i crema final. 
La durada ronda els 50 minuts. 
El tractament complet és un total de 5 sessions: una setmanal les quatre primeres i una cinquena al mes.

TRACTAMENT LED MATRISKIN
1 sessió
5 sessions
Anti Taques
79€
330€
Anti Acne
79€
330€
Rejoveniment
85€
350€
LED + Dermoabrassió
120€
-
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge