MICROBLADING

RESULTATS

És un tractament de maquillatge semipermanent que aconsegueix millorar la forma de la cella amb naturalitat i profunditat, no només perquè manté el mateix color que la cella original sinó perquè corregeix qualsevol imperfecció gràcies a que es realitza pèl a pèl. Permet també augmentar la densitat total de la cella.

DIFERÈNCIA AMB LA MICROPIGMENTACIÓ

La diferència principal és que amb la micropigmentació tradicional els traços són més aspres i gruixos, la qual cosa deixa un aspecte menys natural.
El microblading es fa amb més precisió, pèl a pèl, i el resultat és més real i natural. És més superficial que la micropigmentció ja que el pigment es queda en l'epidermis. La ploma del microblading no està connectada a l'electricitat, és un treball totalment manual.

PAS A PAS I DURADA

El primer que farà el professional, abans de començar amb la tècnica en si és prendre una sèrie de mesuraments de les celles, per definir el disseny més afavoridor. Per a això tindrà en compte la forma de la cara i els seus trets, a més de la forma natural de cada cella. Una vegada es tenen les mesures de referència oportunes, es realitza una simulació amb llapis perquè la clienta pugui veure com serà el resultat final.
S'escull el color de pigment més apropiat tenint en compte el borrissol natural, el color de la pell i dels ulls. El normal és que després de l'aplicació immediata el resultat sigui uns tons més foscos que el desitjat, però amb el pas dels dies i la cicatrització, el to s'anirà assentant i corregint.
El professional va dissenyant la cella i emplenant buits, pèl a pèl, en els quals es va dipositant el pigment. Per a això, s'utilitza una ploma amb petites puntes bisellades. Després es cobreix la cella per complet amb color perquè la pell absorbeixi ben el pigment. 
Una vegada acabat el procés, es neteja la zona i s'aplica un producte per cobrir la pell durant 24 hores. 
Passat un temps, després de la cicatrització, se sol realitzen retocs per completar les possibles àrees que hagin quedat sense pigment.

Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge