933 239 975
Icona telèfon

Depilació masculina

Les primeres sessions es realitzen cada dos o tres mesos i, segons avança el tractament, es van espaiant perquè el pèl triga més temps a créixer. Com els homes tenen un nivell hormonal major, el creixement del pèl és continu durant més anys, i el

nombre de sessions necessàries pot ser lleugerament major que el de les dones.Una vegada acabat el tractament, alguns homes poden necessitar sessions anuals de manteniment per eliminar el pèl residual.

Zona íntima masculina

Zona íntima masculina

Cada vegada són més els homes que decideixen depilar-se la zona genital, perianal, els glutis i/o el solc intergluteal. és una depilació segura, sense cap efecte secundari, amb molt bons resultats ja que es tracta d'un pèl gruixut i molt *fosc. Ofereix beneficis estètics,d'higiene personal i està demostrat que disminueix el risc de transmissió de malalties, a més a més de millorar les relacions sexuals.

Zona facial masculina

Zona facial masculina

La depilació de la barba evita els problemes de l'afaitat i la ‚Ä®irritació cutània. Es pot fer un tractament complet per a ‚Ä®l'eliminació total del pèl o sessions soltes per afeblir la quantitat ‚Ä®i/o densitat. També es poden tractar zones més especifiques com la ‚Ä®base de la barba, els pòmuls, les orelles i entre les celles, o ben ‚Ä®tota la barba.