933 239 975
Icona telèfon

Depilació Làser femenina

Els resultats són visibles des de la primera sessió. El nombre de sessions i l'interval entre aquestes depèn de les característiques físiques de la dona (tipus i color de pell, edat, zona a tractar...) però la mitja està entre 3 i 6 sessions realitzades cada 2 o 4 mesos. Com més fosc sigui el pèl i més clara sigui la pell, millor és la resposta del làser i més curt el tractament.

A més, com Total Laser ofereix un repàs gratuït durant els 15 dies següents a la sessió, t'assegures que la zona tractada quedi lliure de pèl durant més temps. Les dones mostren una resposta especialment bona al tractament. Et recomanem que vinguis a fer un test gratuït perquè puguem veure el teu tipus de pell i comprovem la resposta del teu cos.

Zona íntima femenina

Zona íntima femenina

El pèl íntim femení és més gruixut i pigmentat així que és un tractament que en general ofereix molt bons resultats. Es pot eliminar més o menys pèl depenent de les preferències del pacient: tant la depilació exclusiva de la zona del bikini com l’eliminació completa el pèl íntim, són opcions segures i no suposen cap risc per a la salut. Contrariament, afavoreix l´higiene i evita l’aparició de grans.

Zona facial femenina

Zona facial femenina

La zona facial femenina és l'àrea que més sessions necessita perquè el nivell hormonal és major i els fol·licles pilosos es mantenen actius i en desenvolupament durant més temps. L'interval entre sessions també és una mica més curt: per norma general, al principi del tractament, la sessió s'ha de repetir a les 4 o 5 setmanes. Dones amb un creixement de pèl excessiu, hirsutisme, tot i necessitar un major nombre de sessions, aconsegueixen excel·lents resultats.