933 239 975
Icona telèfon

Velasmooth

Aplicacions

És un tractament eficaç per atenuar la cel·lulitis, que a més controla volum, millora la circulació i no provoca flacciditat.

Resultats

És un tractament sense les complicacions d'una cirurgia i que a més es pot aplicar en gairebé totes les zones del cos, obtenint una notable reducció sense necessitat de recórrer a posteriors tractaments reafirmants. Si ho desitges, pot combinar-se amb la presoterapia per millorar els resultats i estimular més una correcta circulació sanguínia.

Com actua el velasmooth

El seu gran avanç tecnològic es basa en la combinació simultània de radiofreqüència, llum infraroja i vacumterapia, la qual cosa permet una major efectivitat gràcies a la seva profunditat de penetració específica i precisa. La llum infraroja preescalfa l'objectiu, la vacuumterapia augment l'eficàcia, mentre que la radiofreqüència afavoreix la dissolució del teixit gras, estimula el col·làgen natural del cos i combat la flacciditat.

Sessions: durada i freqüència

La durada de cada sessió pot ser de 45 a 70 minuts, amb una freqüència d'entre 1 i 2 sessions setmanals. El tractament es completa amb un total de 10 a 12 sessions.

Velasmooth-Anticel·lulític Reafirmant
1 sessió
6 sessions
12 sessions
Àrea localitzada
65€
369€
579€
Àrea general
85€
489€
779€
Àrea facial
45€
249€
-