Radiofreqüència Accent

La radiofreqüència corporal Accent és un tractament no invasiu que combat tant la flacciditat de la pell, estimulant el propi col·làgen, com la cel.lullitis i la pèrdua de volum.

RESULTATS

Des de la primera sessió es nota una reducció visible de la cel.lulitis o greix localitzat, pèrdua de volum i major fermesa. Els resultats augmenten amb els dies, quan s'ha produït el nou col·làgen i les cèl·lules grasses s'hagin anat buidant.

Els resultats obtinguts amb radiofreqüència Accent poden durar fins i
tot anys, depenent de diversos factors com l'edat i certs hàbits en el nostre estil de vida.

COM ACTUA

La radiofreqüència Accent fa rotar les molècules d'aigua per produir
calor. Per la seva forta potència d'emissió aconsegueix arribar a escalfar l´hipodermis, que és la capa de la pell on es troben els adipòcits (cèl·lules grasses), sistema vascular i fibroblasts (encarregats de produir el col·làgen i l'elastina).
Per l'efecte tèrmic, trenquem i drenem els adipòcits, i estimulem la nova producción de col·làgen i elastina. Gràcies als seus dos capçals, Unipolar i Bipolar, aconseguim tractar tant els problemes en les capes mes superficials de la pell com a les mes profundes.

PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA

La durada de cada sessió depèn de les necessitats del client, es tarificaran segons zona a tractar. El nombre de sessions varien entre 5 i 8.

CEL.LULITIS: l'interval en les dues primeres sessions és de dues setmanes. La tercera sessió serà al mes. I a partir de la quarta a partir del mes i mitjà.

REAFIRMANT: l'interval de les primeres sessions serà de mes i mitjà. I en les següents s'aniria distancien més en el temps.

Radiofreqüència
1 sessió
Abdomen (de 20 a 30 min)
69€
299€
Abdomen + flancs (de 40 a 50 min)
89€
399€
Braços (de 20 a 30 min)
69€
299€
Glutis (de 20 a 30 min)
69€
299€
Cuixes complets (de 50 a 60 min)
109€
499€
Cuixes davanters (de 20 a 30 min)
69€
299€
Cuixes externs (de 20 a 30 min)
69€
299€
Cuixes interns (de 20 a 30 min)
69€
299€
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge