933 239 975
Icona telèfon

Radiofrecuencia Accent

La radiofreqüència corporal Accent és un tractament no invasiu que combat tant la flacciditat de la pell, estimulant el propi col·làgen, com la cel.lullitis i la pèrdua de volum.

RESULTATS

Des de la primera sessió es nota una reducció visible de la cel.lulitis o greix localitzat, pèrdua de volum i major fermesa. Els resultats augmenten amb els dies, quan s'ha produït el nou col·làgen i les cèl·lules grasses s'hagin anat buidant.

Els resultats obtinguts amb radiofreqüència Accent poden durar fins i
tot anys, depenent de diversos factors com l'edat i certs hàbits en el nostre estil de vida.

COM ACTUA

La radiofreqüència Accent fa rotar les molècules d'aigua per produir
calor. Per la seva forta potència d'emissió aconsegueix arribar a escalfar l´hipodermis, que és la capa de la pell on es troben els adipòcits (cèl·lules grasses), sistema vascular i fibroblasts (encarregats de produir el col·làgen i l'elastina).
Per l'efecte tèrmic, trenquem i drenem els adipòcits, i estimulem la nova producción de col·làgen i elastina. Gràcies als seus dos capçals, Unipolar i Bipolar, aconseguim tractar tant els problemes en les capes mes superficials de la pell com a les mes profundes.

PAS A PAS, DURADA I FREQÜÈNCIA

La durada de cada sessió depèn de les necessitats del client, es tarificaran segons zona a tractar. El nombre de sessions varien entre 5 i 8.

CEL.LULITIS: l'interval en les dues primeres sessions és de dues setmanes. La tercera sessió serà al mes. I a partir de la quarta a partir del mes i mitjà.

REAFIRMANT: l'interval de les primeres sessions serà de mes i mitjà. I en les següents s'aniria distancien més en el temps.

Radiofrecuencia