VELASHAPE III

Aplicacions

Vela Shape III Barcelona és l'equip de remodelació corporal que ha revolucionat el mercat, per combinar les tres tecnologies fonamentals per a la reducció de la cel·lulitis, millorar la qualitat de la pell, reducció de dipòsits de greix i activació de la circulació.

Pel seu avanç tecnològic, és deu vegades més potent que el Velasmooth Original, la qual cosa es tradueix en un augment dels beneficis en menys temps.

És adequat per a lluites contra la cel·lulitis, reducció del perímetre i recuperació post part.

COM ACTUA 

El seu gran avanç tecnològic es basa en la combinació simultània de radiofreqüència, llum infraroja i vacuumterapia, la qual cosa permet una major efectivitat gràcies a la seva profunditat de penetració, específica i precisa.

1. RADIOFREQÜÈNCIA BIPOLAR: aconsegueix elevar la temperatura del teixit fins a 15mm de profunditat, regenerant el col·lagen i l'elastina que componen els septes fibrosos. Afegit a això, l'efecte tèrmic accelera la metabolització i eliminació del greix localitzat.

2. INFRARROJOS: complementen a la radiofreqüència elevant la temperatura en àrees més superficials (fins a 3mm), millorant immediatament l'aspecte i tersura de la pell.

3. VACUUM I MASSATGE MECÀNIC: amb uns rodets patentats, dissenyats especialment perquè tractament sigui més agradable, s'aconsegueix distribuir correctament l'energia generada per la radiofreqüència i els infrarojos. A més s'oxigenen els teixits i es millora la circulació sanguínia des de la primera sessió.

Sessions: durada i freqüència

La durada de cada sessió de VelaShape III anticelulitis a Barcelona pot ser de 15 a 90 minuts, depenent de les zones a tractar, amb una freqüència de 1 sessió setmanal.

Perquè el tractament sigui efectiu, és MOLT IMPORTANT que la sessió de Velashape III s'apliqui durant 15 minuts a la mateixa zona. La grandària no pot superar els 20x30 cm. És una pauta del protocol oficial que en la majoria de centres no respecten.

Perquè el tractament anticel·lulític sigui més efectiu es completa amb un total de 4 a 6 sessions. 

VELASHAPE III ANTICELUL.LÍTIC REAFIRMANT
1 sessió
5 sessions
Area localitzada, 15 minuts de tractament (Flancs o Abdomen)
85€
340€
Area localitzada, 30 minuts de tractament (Glutis o Abdomen+Flancs o Cartutxeres o Braços o Cuixes posteriors o Cuixes davanteres)
125€
495€
Área general, 45 minuts de tractament (Glutis+Cartutxeres o Flancs+Abdomen+Cuixes posteriors o Braços+Abdomen)
149€
595€
Area general, 60 minuts de tractament (Cames sense glutis o Flancs+Abdomen+Braços)
185€
740€
Area completa, 90 minuts de tractament (Cames+Glutis)
249€
995€
Club Total imatge

Promoción nuevos clientes


20% descuento

Primera sesión de depilación

Club Total imatge