933 239 975
Icona telèfon
No coneixes TOTAL LÀSER? Sol·licita ara el teu TEST GRATUÏT de depilació làser
web:
O si ho prefereixes
et truquem
nosaltres
Introdueix el teu número i punxa aquí

LLUEIX-TE TOT L'ANY!

TOTAL LASER posa a la teva disposició les últimes tècniques del mercat tant en depilació làser com en tractaments reductors.

Confia en els nostres professionals amb anys d'experiència que t'ajudaran a aconseguir un cos més atractiu al millor preu.

Som experts en depilació làser: més de 6.000 tractaments realitzats cada any són la millor garantia. Per a la teva tranquil·litat NO HEM PUJAT L'IVA.

NOVA TECNOLOGIA IPL

La tecnologia de Llum Polsada Intensa (IPL) actua sobre les cèl·lules danyades i estimula el creixement de les sanes.

D'aquesta manera, es poden obtenir tots aquests resultats:

• redueix progesivamente les taques
• recupera lluminositat i fermesa a la pell, en augmentar l'oxigenació i la hidratació
• redueix les arrugues i recupera l'oval facial perquè reafirma la pell a nivell de fibres musculars.

Promocions


20%  1ª sessió de depilació Barcelona

20% 1ª SESSIó DE DEPILACIó

Per animar-te a conèixer-nos, t'oferim aquest descompte en la primera sessió de qualsevol tractament. Fins i tot PACKS!
10% si portes un amic Barcelona

10% SI PORTES UN AMIC

Per cada amic que vingui de la teva part, us obsequim als dos amb un 10% de descompte en la vostra sessió. Oferta acumulable.
20% carnet jove Barcelona

20% carnet jove

Si presentes el teu Carnet Jove en el moment del pagament, gaudeix d'un 20% de descompte en Depilació i 10% en Tractaments Facials i Corporals.
Packs Barcelona

Packs

Els packs de TOTAL LASER estan pensats perquè estalviïs combinant tractaments. Si vols descobrir-los, punxa a la pàgina PREUS.

Notícies blog total


Hormonas y depilación láser

La depilación láser femenina está a la orden del día, es la forma más rápida, efectiva y segura de decirle adiós al vello de cualquier parte del cuerpo. Si quieres olvidarte de cremas depilatorias, maquinillas o ceras, esta es la solución ideal.

Rejuvenecer sin cirugía

Con el paso de los años, las líneas de expresión se van marcando cada vez más y la piel va perdiendo su brillo y tersura. Algunas personas deciden pasar por el quirófano buscando tener un aspecto más joven. Otras optan por un tratamiento antiaging en Barcelona y mejorar aquellas zonas en las que más se nota el paso del tiempo.

Mejorar la circulación con Velasmooth

La celulitis es un problema que afecta a muchas mujeres en todo el mundo, también, aunque en menor medida, puede afectar a los hombres. No es realmente un problema de salud, más que nada es un problema estético que desagrada e incluso puede llegar a crear complejos a la persona que la padece. Por esa razón hay que buscar los mejores anticelulíticos efectivos.

Ventajas de pertenecer al Club Total

Si eres de esas personas a las que les gusta cuidarse y sueles acudir a un centro de depilación láser en Barcelona, seguro que te interesará pertenecer al Club Total. Su funcionamiento es muy sencillo, tan solo tienes que ir acumulando puntos con cada tratamiento de belleza que te hagas. De esta forma, cuando tengas la cantidad suficiente podrás canjearlos por más tratamientos.