933 239 975
Icona telèfon
No coneixes TOTAL LÀSER? Sol·licita ara el teu TEST GRATUÏT de depilació làser
web:
O si ho prefereixes
et truquem
nosaltres
Introdueix el teu número i punxa aquí

LLUEIX-TE TOT L'ANY!

TOTAL LASER posa a la teva disposició les últimes tècniques del mercat tant en depilació làser com en tractaments reductors.

Confia en els nostres professionals amb anys d'experiència que t'ajudaran a aconseguir un cos més atractiu al millor preu.

Som experts en depilació làser: més de 6.000 tractaments realitzats cada any són la millor garantia. Per a la teva tranquil·litat NO HEM PUJAT L'IVA.

NOVA TECNOLOGIA IPL

La tecnologia de Llum Polsada Intensa (IPL) actua sobre les cèl·lules danyades i estimula el creixement de les sanes.

D'aquesta manera, es poden obtenir tots aquests resultats:

• redueix progesivamente les taques
• recupera lluminositat i fermesa a la pell, en augmentar l'oxigenació i la hidratació
• redueix les arrugues i recupera l'oval facial perquè reafirma la pell a nivell de fibres musculars.

Promocions


20%  1ª sessió de depilació Barcelona

20% 1ª SESSIó DE DEPILACIó

Per animar-te a conèixer-nos, t'oferim aquest descompte en la primera sessió de qualsevol tractament. Fins i tot PACKS!
10% si portes un amic Barcelona

10% SI PORTES UN AMIC

Per cada amic que vingui de la teva part, us obsequim als dos amb un 10% de descompte en la vostra sessió. Oferta acumulable.
20% carnet jove Barcelona

20% carnet jove

Si presentes el teu Carnet Jove en el moment del pagament, gaudeix d'un 20% de descompte en Depilació i 10% en Tractaments Facials i Corporals.
Packs Barcelona

Packs

Els packs de TOTAL LASER estan pensats perquè estalviïs combinant tractaments. Si vols descobrir-los, punxa a la pàgina PREUS.

Notícies blog total


La depilación láser en el pubis

Una de las zonas del cuerpo que se pueden depilar mediante láser es el pubis, algo que muchas mujeres hacen, sobre todo por la comodidad que proporciona. En un centro especializado en depilación láser Barcelona se puede realizar este tratamiento, por tanto, si estás pensando en hacerlo, queremos compartir contigo información que te resultará interesante.

Factores que influyen en el envejecimiento del rostro

Uno de los temas que más preocupan a muchas mujeres en todo el mundo es el envejecimiento del rostro. Ante ello, un tratamiento antiaging Barcelona puede resultar de gran utilidad, ya que se pueden atenuar líneas de expresión, conseguir una piel más tersa y llena de vida, etc…

Los hombres prefieren la depilación láser

Hoy en día, los hombres se cuidan cada vez más, tanto por dentro como por fuera. Como ejemplo, sirva decir que la depilación láser masculina es uno de los tratamientos estéticos del momento, en el que podemos ver que tanto jóvenes como hombres de más edad se han sumado a esta tendencia.

La prueba de la depilación láser

Aunque todo el mundo conoce los principales beneficios de la depilación por láser, antes de comenzar un tratamiento hay que tomárselo con calma y no aceptar lo primero que nos ofrecezcan. Lo más importante es elegir un centro especializado compuesto por profesionales de contrastada experiencia en el sector y que, antes de iniciar cualquier clase de tratamiento, opten por una prueba de depilación láser.